Строителни материали Хотел Сграда Сандвич панелна сглобяема къща

Топлоизолацията, противопожарната и звукоизолация са част от деветте силни страни на леки композитни стенни панели. Поради сложността на конструкцията на KTV, функцията за противопожарна защита трябва да е налице. Изпълнението на леки композитни стенни панели отговаря на националните стандарти на ниво A. Много добър звукоизолационен ефект се търси от много KTV фирми. В сравнение с практическата област на зидарията, прилагането на композитни стенни панели на 9m² може да се увеличи с около 0.82m² на помещение, а икономическите ползи са много очевидни.
Чат сега

Информация за продукта


Строителни материали хотелска сграда сандвич панелна сглобяема къща


Представяне на продукта на сглобяеми сгради

Прилагането на леки циментови композитни сандвич стени значително подобри ефективността на строителството на строителни проекти, като същевременно намали разходите за труд на зиданите конструкции, намалява праха, образуван по време на строителството, и намалява натиска върху околната среда, причинена от строителството. композитните панели за стени от сандвич използват пълноценно остатъците от индустриални отпадъци като муха, намалявайки натиска върху земните ресурси и въздуха, причинени от традиционните червени тухли. Следователно, циментовият лек композитен сандвич тапет е екологично чист строителен материал.

原材料1Спецификация на продукта на структурни изолирани панели глътки къща

Име на продукта Лек композитен циментен сандвич панел за стена
Дължина * Ширина (mm) 2270/2440 * 610
Дебелина (mm) 60 75 90 100 120 150
Приложение покрив вътрешна стена външна стена или под


Приложение на продукта на сандвич панелна къща


11

12
屋顶地板应用


Характеристики на продукта на сглобяеми стенни панели

1. Пестене на енергия и опазване на околната среда (тестът не съдържа вещества, вредни за човешкото тяло)
2. Пожарна защита (клас А1 е незапалим, пожароустойчивостта е 4 часа)
3. устойчивост на земетресение (може да се използва като земетресение на ниво 8)
4. Тегло (около 66 кг на квадратен метър)
5. Звукоизолация (42dB)
6. Водоустойчив, влагоустойчив, без халоген, облицовъчни плочки, мрамор (може да се използва в кухня, баня, мазе и други мокри помещения)
7. Висока стабилност и добра устойчивост на атмосферни влияния. Окачване за окачване, висящи нокти (едноточково окачване 1000N), увеличаване на площта за употреба и намаляване на разходите по проекта


Инсталирайте процеса на панела за преградни стени

安装详解
安装图解2

сертификат

1
За нас

Xiamen ZhongJingtai строителни материали Co., Ltd, е професионална компания за високотехнологични изследвания и разработки, произвеждаща нови материали за стени, разработка на машини и оборудване, производство на технологии и популяризиране на приложения за продукти. Компанията е разположена в очарователния град Ксиамен, с удобството на водния и сухопътния транспорт и само на десет минути от летището. Ние реагираме положително на националната политика за реформиране на стените. Разработили сме успешно стенни панели, които отговарят на енергоспестяващите нужди на съвременната архитектура.

image_wps图片

1

Свържете се с нас


Fuma_MimePart_5
Xiamen Zhongjingtai строителни материали Ко ООД
Unit2A, сграда Lianchang, район No6-8 Huli, Xiamen, Китай
Лице за контакт: Джоди Хуанг
ТЕЛ: + 86-592-5216902 FAX: + 86-592-5216319
Mobile / Whatsapp / Wechat: + 86-13695041249
Имейл: sales07@zhongjingtai.com Уебсайт: www.zhongjingtai.comHot Tags: строителни материали хотелска сграда сандвич панелна сглобяема къща, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също