Сграда апартамент Eps панел Австралийски стандарт Eps сандвич панел

Силикатната плоча, подсилена с влакна, се използва като панел, средата е изпълнена с лек основен материал, а некомфортният лек композитен материал за стена се комбинира и оформя. Той е екологичен, лек и високоякостен, топлоизолационен и звукоизолиращ, водоустойчив и удобен за строителство. Производителност: зелено, 100% не-азбест, без радиоактивни материали; твърдо, леко, тънко тяло, висока якост, устойчивост на удар, силна висяща сила; топлоизолация, звукоизолация, водоустойчив.
Чат сега

Информация за продукта

Изграждане на апартамент eps панел австралийски стандартен eps сандвич панел


Въвеждане на продукта


ZJT Лек композитен енергоспестяващ сандвич панел за стена е съставен от лицев панел и вътрешно пълнене. Материалът на лицевия панел е тънка фиброциментова плоскост или калциев силикатна дъска, а средата е изпълнена с леки композитни основни материали, включително цимент, EPS и муха пепел.


LightweightPanelСпецификация на продукта


Име на марката ZJT EPS Лек композитен циментен сандвич панел за стена
Дължина * Ширина (mm) 2270/2440 * 610
Дебелина (mm) 60 75 90 100 120 150
Приложение покрив вътрешна стена външна стена или под


Характеристики на продукта


1.Изтеглите икономическите ползи, намалете разходите за проекти.

Леката енергоспестяваща композитна плоча за стена е изработена от индустриален остатък от летяща пепел, панел от калциев силикат, керамзит, силикатен цимент и частици от пяна като основни суровини, производственият процес е прост, разходите са ниски, а икономическата полза е значителна ,


2.Усъвършенствано технологично ниво.

Индустриализацията на жилищното строителство през този век стана необратима. Според анализа на развитието на стеновите материали в развитите страни, продуктът е в съответствие със закона за разработка, който преодолява дефектите на други леки стенни панели и има уникално представяне и ще бъде лидер на новия материал за стена.


3. Леко 、 оптимизиране на структурите.

A.Традиционен тухлен блок, стената трябва да бъде разположена във вертикално положение на гредата, за да се приеме.

B.Zhongjingtai стенен материал, който може да разшири разстоянието между гредите и колоните, подчертава икономическата полза от добив на материал за стена Jingtai.


В. Стената не може да бъде ограничена от греда и колона.


4. Звукова изолация.

Леките сандвич панели ZJT имат добра звукоизолация, тя е 40 dB за стена с дебелина 90 мм и много по-добра за по-дебели панели, звуковите ефекти в съответствие с националните жилищни изисквания за звук, много по-високи от други извинения тухлена стена от звукови ефекти.


5.Waterproof.

Леката преградна дъска може да се напълни с цимент, за да образува тяло на басейна, без да прави никаква водоустойчива украса. Гърбът на светлинния преграден панел може да запази сухота, да не остави следи и да не покаже кондензирани водни капчици във влажен климат. Лекият преграден панел е професионална водоустойчива дъска, с добро водоустойчиво, влагоустойчиво изпълнение, може да се прилага в кухня, помещение за почистване, мазе и други мокри помещения.


6. Лесно за изграждане, транспортиране и запазване на времето.

Капацитет за изграждане на тухлена зидария от 12 индивида за осем часа на ден, ако използвате ZJT панел за стена в строителството, трима души биха могли да завършат за 60 минути, така че предимството за ефективност е много значително.


Приложение на продукта


Вътрешна стена и външна стена


1..


H3843ec2255d6482b8f3e439c4dbd493am_350x350.jpg


H8a1693b9f0064feb99895b715cf1eb7cA_350x350.jpg


.......


покрив anf етаж


屋顶地板应用


За нас


XIAMEN ZHONGJINGTAI СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ CO., LTD. е професионална високотехнологична компания за научноизследователска и развойна дейност, произвеждаща нови материали за стени,

разработване на машини и оборудване, производство на технологии и популяризиране на приложения на продукти. Компанията е разположена в очарователния град Ксиамен,

с удобството на водния и сухопътния транспорт и само на десет минути от летището.

Ние се придържаме към бизнес философията „първо качество, спечелено сътрудничество” и предоставяме на нашите ценни клиенти силна техническа поддръжка и пакетни услуги.

С нашите най-висококачествени продукти и надеждност, ние обещаваме да си сътрудничим с нашите партньори, за да процъфтяваме заедно, докато отговаряме на изискванията на пазара.

Ние се ангажираме да допринесем тези висококачествени и щадящи околната среда материали за обществото.


1


. (2)


..


Свържете се с насFuma_MimePart_5

Xiamen Zhongjingtai строителни материали Ко ООД

Unit2A, сграда Lianchang, район No6-8 Huli, Xiamen, Китай

Лице за контакт: Джоди Хуанг

ТЕЛ: + 86-592-5216902 FAX: + 86-592-5216319

Mobile / Whatsapp / Wechat: + 86-13695041249

Имейл: sales07@zhongjingtai.com Уебсайт: www.zhongjingtai.com
Hot Tags: изграждане на апартамент eps панел австралийски стандартен eps сандвич панел, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също