Анти-земетресение Леки Eps Бетон Цимент Сандвич стена

Анти-земетресение Леки Eps Бетон Цимент Сандвич стена

Стенните панели от сандвич от бетон eps имат много предимства в сравнение с традиционните стенни панели, включително леки, твърди сърцевини, тънко тяло, висока якост, устойчивост на удар, топлоизолация, звукоизолация, огнеустойчивост, хидроизолация и лесен монтаж. Това съвсем не отговаря на съвременните изисквания за строителство, но също така отговаря на екологично чистата строителна политика на страната.
Чат сега

Информация за продукта

Анти-земетресение Леки Eps Бетон Цимент Сандвич стена

Тежки новини за тежки новини !!!

Не пропускайте тази новина, ако строите или подготвяте да построите къща.

Новият циментови панел ZPS на ZPS не позволява да се притеснявате за скъпите разходи за труд

Няма нужда да се притеснявате за дългия период

Няма нужда да се построи къща в влажна и мръсна среда

Няма нужда да се притеснявате за пожар и водоустойчивост

Няма нужда да се ядосвате от шума на съседите или външния шум

Въведение

ZJT Леки композитни енергоспестяващи стенни панели. Състои се от лицева страна и интериорно подаване. Материалът на лицевия панел е тънък. дъска за цимент или калциев силикат, и. средата е пълна с леки композитни сърцевини, включително цимент, EPS и летяща пепел, качеството и. Технологията на продукта достигна до ново ниво и стана водеща марка сред подобни продукти.

interior wall panel (2).jpg

Приложение

1. Етаж

2. Покрив

3. Външна стена

exterior wall panel1.jpg

4. Вътрешна стена

interior wall panel (3).jpg

5. Висока сграда

building of uising panel 1.jpg

6. Разделителна тръба / пожарна камера / оборудване

Десет предимства
1. Опазване на околната среда
Zhongjingtai леки енергоспестяващи и опазване на околната среда многофункционални нови стена се произвежда с помощта на сухи материали, и използваните суровини са в съответствие със стандартите за опазване на околната среда, които могат ефективно да постигнат различни функции като звукопоглъщащи и звукоизолационни, пожар -изолиращи и топлоизолиращи, водоустойчиви и влагоустойчиви, зелени и опазване на околната среда, енергоспестяващи и съхраняване на топлина. Тя може да поддържа температурата в помещенията на постоянно ниво, да постига дълготрайния ефект на истинската екологична икономия на енергия, а не да отделя токсични газове, напълно да спазва международните стандарти за опазване на околната среда и опазване на околната среда.
2, топлоизолация, изолация
Съставът на zhongjingtai композитни стена се състои от чист естествен вермикулит, кварцов прах с висока чистота, неорганични влакна и растителни влакна чрез висока температура и пара под високо налягане, което определя, че той има добра функция за топлоизолация и прави вашата вътрешна среда. По-удобно. Композитната стенна дъска има възможност автоматично да коригира съдържанието на влага на въздуха в помещенията със сезонна промяна на климата, така че влажността да поддържа балансирано ниво и да постигне ефект на екологично регулиране, в съответствие с тенденцията на развитие на съвременните жилищни сгради.
3, увеличаване на използването на площ
zhongjingtai леки енергоспестяващи wallboards обикновено използват 90mm композитни wallboards да бъде 30mm по-малко от дебелината на 120 мм тухлени стени, което означава, че използването на zhongjingtai енергоспестяващи леки wallboard може да увеличи вътрешния пространство с 4,84 квадратни метра на 100 квадратни метра. зона на използване.
4, устойчивост на земетресение, добра цялост
zhongjinati леки енергоспестяващи стена, сглобяема конструкция, три в една структура, борда и борда са свързани като цяло, удароустойчивост е 1,5 пъти по - голяма от общата зидария, и цялостната сеизмична устойчивост на десетки пъти по-висока от тази на обикновената зидана стена. Тя може да отговори на строителните изисквания за сеизмична интензивност 8 или повече.
5, влага, водоустойчив
zhongjingtai леки и енергоспестяващи wallboard могат да бъдат направени във вода в контейнери без мазилка. Гърбът на стената се съхранява сух без никакво отпечатване и без течове. В същото време, при влажно време, на стената няма да се появят капчици от кондензатна вода, показващи истински водоустойчив и влагоустойчив ефект.
6, противопожарна защита
Zhongjingtai леки енергоспестяващи wallboard е главно съставен от висококачествени цимент, високотехнологични EPS полистирол частици пяна и рафинирана летяща пепел и други леки ядро материали. Ограничението на неговата огнеустойчивост при 1000 ° C е 4 часа. Центърът за надзор и контрол на качеството на огнеупорни строителни материали тества, че характеристиките на огъня отговарят на националния стандарт A-pole и постигат идеалния ефект на огън и топлоизолация. Обикновено зидария няма функция за топлоизолация и бързо се провежда при излагане на топлина, което не е добро за предотвратяване на пожар.
7, звукоизолация
Благодарение на високата си плътност и лесно отразяване, той има силен звукоизолационен ефект и превъзхожда общата зидария. 39, 43, 46db звуков изолационен ефект, в съответствие с националния стандарт за звукоизолация на Китай GBJ121-88. Общият ефект на звукоизолация на зидария е 35-37DB.
8. Просто строителство, цивилизован и кратък период на строителство
Използването на Zhongjingtai леки, енергоспестяващи стена, удобно строителство, цивилизован, кратък период на строителство, без пясък, цимент и други материали в строителството, материал е просто, ефективно, малки размери, като по - малко ресурси, като оборудване, не строителни отпадъци, след завършване на строителството Няма нужда от мазилка. T9, може да бъде оформен с прорези, прикован и поставен
Композитният панел за стена може да бъде произволно отрязан, ако е необходимо, и ноктите или горните разширителни болтове могат да се използват за окачване на тежки предмети, като например климатици. Едноточковата висяща сила е над 45 кг, а повърхността на панела на плота е гладка и гладка, без прах. Плочките, тапетите, дървената облицовка и други материали могат да се поставят директно за довършителни работи. Като цяло, зидария, особено твърда зидария, не може да бъде произволно прикован, което носи проблеми и трудности на задната декорация.
10. Леки и икономични
zhogjiangtai лека енергоспестяваща стена е най-лекият и най-тънкият високотехнологичен нов стенен материал сред всички твърди стенни материали. В сравнение с други стенни материали, тегловното съотношение е 1: 5 или повече. В същото време, стандартната дебелина на zhongjingtai 90 лека енергоспестяваща и многофункционална стена за защита на околната среда е 90мм, което е еквивалентно на традиционния блок (24см) по отношение на цялостното изпълнение и ефекта. Значително намаляване на площта, заета от стената, ефективно спестяване на пространство, значително подобряване на практическата площ на къщата, значително намаляване на структурното натоварване, цялостно подобряване на сеизмичния капацитет и безопасността на сградата, и намаляване на общите разходи за строителство.

Сертификат (TUV / SGS)

certificate2.pngcertificate1

certificate3

certificate4


Hot Tags: анти-земетресение леки eps бетон цимент сандвич стена, доставчици, производители, фабрика, цена
В сравнение с други строителни материали това е предимството на нашите продукти 1.Дълго огнеупорно време 2.Изолиране на звука> = 42 dB 3.Добро водоустойчиво изпълнение 4.Тегло е 1/5 от традиционния бриз 5.Просто строителство, непрофесионален персонал също може да работи Zhongjingtai лидер в индустрията е направи голяма дистрибуция на съвременните wallmaterials, и този панел ще спести повече място за живота си.Какво е повече разходите за труд се е повишила сега и тогава, но панелът лесно сглобяване и бързо constructionlower разходите.

Запитване

You Might Also Like