Сандвич панели за под

Сандвич панели за подова настилка Сандвич панели за подова настилка са вид лек материал за пестене на енергия, който поема калциевия силициев картон (влакнеста циментова плоскост) като лицев панел, цимент, EPS, летлива пепел като сърцевина и образуване чрез еднократно съединение. Сандвич панели могат широко да се прилагат за стени материали на ...
Чат сега

Информация за продукта

Сандвич панели за под

Сандвич панели за подова настилка са вид лек материал за пестене на енергия, който използва калциеви силициеви плоскости (плочи от фибро цимент) като лицев панел, цимент, EPS, летлива пепел като сърцевина и образуване на еднократно съединение. Сандвич панели могат да се използват широко за стенни материали от различни високи и ниски сгради като: банка, офис сграда, болница, училище, хотел, търговски център, увеселителна зала, реконструкция на стара къща, резиденция и работилница.


Технически индекс

Вещ

Параметър Индекс Спецификации

60mm

75 mm

90мм

100mm

120 милиметра

150 милиметра

1

Пожарна издръжливост (h)

≥1.5

≥1.5

≥2.5

≥2.5

≥3.0

≥4.5

2

Коефициент на топлопреминаване (w / m².k)

≤2.0

≤2.0

≤2.0

≤2.0

≤2.0

≤2.0

3

Вътрешен радиационен индекс

≤1

≤1

≤1

≤1

≤1

≤1

4

Индекс на външната радиация

≤1

≤1

≤1

≤1

≤1

≤1

5

Съпротивление на замръзване (няма видими пукнатини и повърхност без промяна)

_

_

не трябва да показват видими пукнатини и повърхности без промяна

6

Горивните свойства (A1 или A2)

_

_

A1 или A


предимство

1. Сандвич панели са много удобно строителство, цивилизация, кратък период на строителство.

2.Thin body.Our Сандвич панели дебелина е 60,75,90,100,120,150 мм, които спестяват заета площ в сравнение с традиционните тухли.

3. Сандвич панели са екологични. Строителството на самия продукт почти не произвежда строителни отпадъци, при разрушаването на сградите продуктът има коефициент на повторна употреба от 72 до 93%.

4. Сандвич панели могат да спестят разходи.Sandwich Floor Panels са твърди и силни физически характеристики, анти-корозия, ниска степен на инсталиране щети.Ако нашата Сандвич панели сух метод за снаждане пуснати на употреба, стена панел повторна употреба би до 93% може да спести 71% -95% от разходите за стенен панел


Приложение

Сандвич панели имат предимства на твърда и твърда, висока якост на слепване, огнеупорна и топлоизолация, могат да поддържат вътрешна температура при постоянно температурно ниво, широко приложими към различни сглобяеми къщи, ниски сгради, апартаменти, вили и градска къща и т.н. повече, Сандвич панели имат характеристики на звукоизолация, водоустойчив, удобен за вдлъбване на тел и водопроводна вградена тръба, лесно за декорация на стена, може да се разшири чрез използване на площ. И сандвич панели са широко използвани за офиси, спални, апартаменти, хотели и др.


ЧЗВ

1.Как е способността ви за доставка?

Нашите сандвич панели производство е 20000 квадратни метра на месец.

2.Каква е дължината и ширината на панела от EPS сандвич-стена

Дължина: 2270/2440 mm

Ширина: 60,75,90,100,120,150mm

3.Да ви доставка на стоки по време?

Ние обещаваме да предоставим най-качествени продукти и доставка навреме, без значение дали цената се променя много или не, честността е принципът на нашата компания.

4.Как мога да получа вашето котировка колкото е възможно по-скоро?

Имейлът и факсът ще бъдат проверени в рамките на 24 часа, междувременно Skype и WhatsApp ще бъдат включени онлайн в рамките на 24 часа, моля, кажете ни за поръчката информация за количеството, спецификацията (размер, материал) и пристанището на дестинация, ще получите най- ,Hot Tags: сандвич подови панели, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

You Might Also Like