Огнеупорна плоча от преградни стени от циментова плоскост

EPS Cement Sandwich Panel е вид лек енергоспестяващ стенен материал, който използва циментова калциев силикат или усилена калциева силикатна дъска като лицева част, запълнена с цимент, експандиран полистирол (EPS) пяна и като основен материал и образувана от еднократно съединение ,
Чат сега

Информация за продукта

Стенен панел от фибробетон


ZJT Fireproof Fiber Cement Board Partition Panel е вид строителен материал, който не е ограничен за продажба и използване. Те също не съдържат никакви вредни материали като формалдид, бензен и др. EPS SANDWICH CEMENT PANEL е лесен за инсталиране, спестява време и пространство. човек може да завърши 15m2 дневно.


огнеупорен сандвич-бетонен панел1EPS Циментови стени Производствена линия основно включва четири части: смесителна система, пяна система, плесен система, преходна система.


Смесителна система: миксер, работна маса, помпена циментови винтове, циментов резервоар, резервоар за пясък, централизирана система за управление.

Система за пяна: бойлер, пяна, EPS разширител.

Плесени система: Boyuejia мухъл автомобили.

Преходна система: Преходно превозно средство, ЖП.


производствена линия

Нашият проект:


1


地板

Нашата услуга:


Безплатна такса за услугата

ZJT не начислява никаква такса за обслужване на купувачите за закупуване на този продукт.


Доставка на ZJT

ZJT е отговорен за доставките и осигурява проверка на качеството на продуктите, надзор на фондове и услуги на веригата за доставки.


Ангажимент за качеството на продукта

ZJT Китай Sourcing агент ще оцени репутацията и способността на доставките на фабриката и провежда екскурзии, за да изберете висококачествени китайски фабрики за купувачи.


Поети задължения за депозитни услуги

За да подобрим качеството на услугата, ZJT ще таксува депозит от 100CNY за поръчката за покупка на агент, а депозитът ще бъде част от следващите разходи за покупка.

контакт

Моля, свържете се с: Chancy Lan

Телефон: + 86-592-5216902 Мобилен телефон: +8618649946842

Намерете ме на WhatsApp: +8618649946842

W: http://www.sandwich-wall-panel.com

Hot Tags: огнеупорни плоскости от керамични плоскости, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

You Might Also Like