Лесно инсталиране на сандвич съвет строителни материали

Какво е платформа за сандвич Тъй като сандвичът е силно термоизолиращ циментов материал, той може да се използва както за вътрешна, така и за външна конструкция. Освен това, сандвичът има добра изолационна способност. Едно от предимствата му в строителството е неговата бърза и лесна инсталация ....
Чат сега

Информация за продукта

Какво е Сандвич съвет

Тъй като сандвичът е термоизолиращ циментов материал, той може да се използва както за вътрешна, така и за външна конструкция. Освен това, сандвичът има добра изолационна способност.

Едно от предимствата в строителството е неговата бърза и лесна инсталация. Тъй като материалът може да бъде насочен, шлифован или нарязан на място, като се използват стандартни инструменти от въглеродна стомана.

И сандвичът е подходящ за градски райони с високи сгради и такива с високи температурни колебания. Поради по-ниската плътност, високите сгради, изградени с плоскости тип "сандвич", изискват по-малко стомана и бетон за структурните елементи.


Предимства на сандвич съвет

1.Енергийно спестяване, отлично представяне

Запазване на топлината

Основен материал за сандвич картон е анти замръзване, запазване на топлината и екологично чисти.

Топлоизолация

Регулирайте вътрешната температура в постоянен диапазон.

Противопожарно доказателство

И двете страни са с 4.5 мм калциево-силициево пожароустойчиво гнездо, като по този начин ZJT сандвич борда може да бъде срещу висока температура от 1000 градуса за 4 часа.

Водоустойчив

Тестовете са доказали, че контейнерите за вода могат да бъдат произведени от плоскост на ZJT сандвич без абсорбиращи функции и никакво изтичане.

Звукоизолация

Вътрешността на материала от дъска ZJT (EPS полистирен зърно) е с добра звукоизолация и звукопоглъщащи функции.

2. Процес на лесно строителство

Лесно инсталиране

Използването на нашия инсталационен материал (PU Foam and Cement Adhesive) е лесно за изграждане на къща.

По-кратко време

За 50sq. къща, с помощта на ZJT сандвич съвет, трима души могат да го завършат в рамките на един ден, докато използвате традиционния блок, ще отнеме най-малко седем дни с една седмица, за да завърши.

3.Висока ефективност на сигурността

Висока интензивност

ZJT сандвич панел може да бъде прикован директно или да има разширителен болт за повдигане и закачане на тежести, може да бъде покрит с керамични плочки, тапети, дървени панели, покрития и др.

Съпротива срещу земетресения

Сеизмичното представяне на дъската за сандвич ZJT е с магнитуд 8,5.

4.Спейс и спестяване на разходи

Космическо спестяване

ZJT сандвич панел с дебелина от 60 мм ~ 150 мм, като тънък и солиден нов тип строителни материали, ще спести много строително пространство в сравнение с традиционния блок.

Спестяване на разходите за труд

Като ZJT сандвич борда е лесно и бързо да се изгради.

Фондация "Спестяване на разходи"

Тъй като теглото на платформата за сандвич ZJT е само на 1/12 от традиционния блок, тя ще спести 2/3 от цената на строителната структура.


Приложение на Сандвич съвет

1. Вътрешна стена: 90/100 мм са най-добрият избор за вътрешна преградна стена.

2. Външна стена: 120 / 150mm са по ваш избор.

3. Етаж: 120 мм ще ви бъде препоръчано

4. Покрив: 60/75 мм са подходящи за покривна система.

5. Друго приложение: ограда, покрив, плувен басейн, рибарник ...


За нас

Xiamen ZhongJingtai строителни материали Ко ООД е професионална високотехнологична компания за научноизследователска и развойна дейност, производство на нови материали стени, развитие на машини и оборудване, производство на технологии и насърчаване на продукти приложения. Компанията се намира в очарователния град Ксиамен, с удобството на водния и сухопътния транспорт и само на десет минути от летището. Ние откликваме положително на националната политика за реформиране на стените. Разработихме успешно стенни панели, които отговарят на енергоспестяващите нужди на съвременната архитектура. Ние може да произвежда повече от 2 милиона квадратни метра от различни стени материали годишно.


Hot Tags: лесно инсталиране на сандвич борда строителни материали, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също