Бетонна пяна за сандвич стенни панели за циментова преградна стена

Композитната лек топлоизолационен стенна плоча е изработена от полимерен разтвор, плат от мрежести стъклени влакна, огнеупорна леяна полистиролова пяна (EPS) и други подобни и се произвежда фабрично, има стабилно качество, запазване на топлината и звукоизолация , и е предпочитаният материал за модерна декорация и декорация.
Чат сега

Информация за продукта

Бетонна пяна за сандвич стенни панели за циментова преградна стена

Въвеждане на стенни панели

Лек композитен тапет за плътна кал за декорация, цимент, пясък, въглищна пепел, частици от полистирол и различни комбинации от химически примеси, след професионална обработка на оборудването, образуването на лек композитен твърд тапет, дебелината на твърдата кална дъска е 3,5 мм.

Лек-висока скорост-огнеупорен цимент-EPS-сандвич-стена Panel.webp_wps 图片

За Zhongjingtai строителни материали Ко ООД

Xiamen Zhongjingtai Building Material Co., Ltd, цялостно предприятие, специализирано в разработването и производството на нови енергоспестяващи материали за стени. Намира се в красивия град, Xiamenm, ZJT има модерна работна среда и производствена база. Фабриката се намира в Quanzhou и годишният му производствен капацитет е повече от един милион квадратни метра.

Енергоспестяващите сандвич панели за стени са нашите основни продукти, които имат много предимства в сравнение с традиционните стенни панели, включително леко, плътно сърцевина, тънко тяло, висока якост, удароустойчивост, топлоизолация, звукоизолация, огнеустойчивост, хидроизолация и лесен монтаж. Това не само отговаря на съвременните изисквания за строителство, но и отговаря на екологичната строителна политика на страната.

办公室 一角15112876569552000

Функция за стенен панел

01.Наблегнете на икономическите ползи, намалете разходите за проекти

ZJT сандвич панелът може да оптимизира структурите на гредите, да коригира структурата на сградата и да подобри производителността на приложението. Той има следните икономически предимства: спестяване на жизнено пространство, бързо конатурация, ниска цена на труда и 70% от панела може да бъде рециклиран.

02. Леки, оптимизирайте структурите

ZJT лек енергоспестяващ сандвич панел, теглото за дебелина 75 мм е около 60 кг / м2, средното тегло за панела е 60-800 кг / м3, докато тухлите е 360 кг / м2, автоклавният газиран бетон е 120 кг / м2. Преди дизайнът, гъвкавостта за оптимизиране на структурата на гредата-колона, подобряване на икономическата ефективност, подобряване на разумното оформление на помещението. Без ограничението на колоната на гредата, панелът за сандвич може да бъде произволно набразден и лесен за инсталиране.

03. Спестяване на пространство увеличава жизнената площ

Червена тухла за четири спални, две дневни, една кухня и една баня 196м2.

ZJT панел за четири спални, две дневни, една кухня и една баня 205м2.

ZJT панелите спестяват 9м2.

04. Звукова изолация

Леките сандвич панели ZJT имат добра изолация, тя е 40 dB за стена с дебелина 90 мм и много по-добра за по-дебели панели, звуковите ефекти в съответствие с националните жилищни изисквания за звук, много по-високи от други извинения тухлена стена от звукови ефекти.

05. Лесно за изграждане, транспорт и спестяване на време

Според данни на много групи строителни обекти, тухлена зидария строителна способност от 12 индивида за осем часа на ден, ако използват ZJT панел за стена в строителството, трима души биха могли да завършат за 60 минути, така че предимството за ефективност е много значително.

06. Съпротивление на земни удари и устойчивост на удар

ZJT строителни материали, които имат характеристиките на висока якост и висока твърдост, правят доброто си представяне от гледна точка на удар. ZJT с пълна вибрационна система с ударни възли, която създава трифазна конструкция, сглобяема конструкция, супер дебел жлеб ин-ян дизайн, подсилената стомана прави стенните панели да се основават плътно и твърда връзка, също може да устои на земетресение с интензивност 8, чието сеизмично изпълнение е 1,5 пъти по-високо от традиционните материали за стени и недеформация, интегралният пол е добър, метопа не е разхлабен и др. Разтегнете се във високия слой и отделението за дълга стена, сеизмичните характеристики ще бъдат по-забележителни, а ZJT лек енергоспестяващ стенен панел в добра стабилност го превръща в предпочитан модерен нов тип енергоспестяващи сградни сеизмични панелни стенни продукти.

07. Силна висяща сила, може да бъде прорезно окабеляване и заровена тръба

Чрез тест за окачване, силата на едноточково окачване на панела за стена може да бъде до 50 кг и по-високо ниво и напълно да отговаря на стената на общите приложения за лагер, като например инсталирането на климатик, кондолен ковчег, бойлер, неподвижен, мрамор поддръжка на скелета на меса и т.н.

Предимство на стенния панел

Сглобяеми-Къща优点 大全 6

Продуктът има предимството на твърда, лека, тънка, по-добра здравина, устойчивост на удар, висяща сила, топлоизолация, звукоизолация, пожароустойчив, водоустойчив, лесно рязане, устойчив на домашни любимци и гниене, увеличаване на използваемото пространство. Може да бъде произволно нарязан, без партиден файл, суха експлоатация, опазване на околната среда, които постигат опазване и енергийна ефективност, В същото време намалява общата площ, която ще бъде заета от стената и повишава жилищната практическа площ, облекчава натоварването на конструкцията, подобрява асеизматичния капацитет на сградата и безопасност и намаляване на общите разходи.

Прилагане на стенен панел

Може да се използва като вътрешни и външни преградни стени или всякакъв вид декорация и строителство, а също и най-добрите материали за растения, апартаменти, хотели, офис сгради и обществени конструкции и др.

В допълнение, те се използват за отделения, домакинства, бани, вътрешни преградни стени на кухни.

应用 大全 3

Спецификация на стенния панел

产品 规格

参数

Сертификат за стенен панел

资格 证书 3

Евтини-Composite-твърдо ядро-Quakeproof-циментова EPS-сандвич-панел

ЧЗВ

1. Лек ли е сандвич панелът на EPS цимент?

Да, така е. Капацитет шестстотин петдесет до осемстотин килограми на кубически метър, той е една шеста от тухлена стена, дори е едната половина от газобетонен блок.

2. Огнеупорен ли е EPS циментовият панел?

Да, така е. Той контролира изплъзването на огъня от единицата на произход, предотвратява разпространението на огъня, предотвратява образуването или инсолирането на токсичен газ Чрез тест за висока температура на огън в продължение на четири часа, панелите имат само нараняване на кожата

3. Топлоизолация на циментен панел EPS?

Да, така е. Композитният материал на EPS циментовия панел определя, че той има отлични функции за топлоизолация и топлоизолация

4. Звукоизолиран ли е EPS циментовият панел?

Да, така е. Повърхността на EPS циментовия панел е фиброциментова плоскост, интериорният композитен материал и вдлъбнато-изпъкналите канали между два панела го правят отлична звукопоглъщаща и звукоизолирана функция. 100 mm дебелина изолира звук над 45 dB, той е много по-висок от блокчейн

5. Силна ли е здравината на циментовия панел EPS?

Да, така е. Производителността срещу удари е 1,5 пъти от блоковата конструкция, С фиксирана стоманена конструкция, може да направи високи нива, голяма размахна стена, цялостната антисеизмична ефективност е 10 пъти по-голяма от нормалния блок

6. След монтажа може ли да се боядисва без шпакловка?

Да, може. Можете да рисувате директно без шпакловка, а също така можете да украсите без шпакловане

Свържете се с нас

Ксиамен Zhongjingtai строителни материали Ко ООД

Unit2A, сграда Lianchang, район No6-8 Huli, Xiamen, Китай

Лице за контакт: Джоди Хуанг

ТЕЛ: + 86-592-5216902 FAX: + 86-592-5216319

Mobile / Whatsapp / Wechat: + 86-13695041249

Имейл: sales07@zhongjingtai.com Уебсайт: www.zhongjingtai.com


Hot Tags: бетонова пяна сандвич стенен панел циментова преградна стена дъска, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също