Сглобяеми панели с панели

Стенни панели с панели с панели с панели Предварително сглобяем панел от тип "Сандвич" е вид лек, енергоспестяващ стенен материал с подсилена калциева силикатна плоскост като повърхностен панел, цимент, EPS, летлива пепел като материал от сърцевината и формоване чрез еднократно съединение. И сглобяемите панели са с леки, високо ...
Чат сега

Информация за продукта

Сглобяеми панели с панели

Сандвичният панел с панел е вид лек, енергоспестяващ стенен материал с подсилена калциева силикатна плоскост като повърхностен панел, цимент, EPS, летлива пепел като сърцевинен материал и формоване чрез еднократно съединение. И сглобяемите панели със стенни панели имат характеристики на леко тегло, висока интензивност, тънка, водоустойчива, запазваща топлината, устойчивост на земетресение, ниска цена и спестяване на място. Сандвич панели с панели се използват широко за вътрешни стенни прегради, външни стени и покриви за всички видове конструкции. Сглобяемите плочи на стенни панели с предварително подреждане означават, че материалът за стените ще се появи като тенденция за обновяване, вместо традиционния блок, новите архитектурни мисли и отличното му представяне могат да отговорят на изискванията на съвременната архитектурна среда.


Приложения на сглобяеми панели със стенни панели

1.Подова система

Сандвич панели със сглобяема конструкция може да се използва като подово дъно. Освен основните характеристики като шумоизолация, водонепроницаема, системата му има изключителни предимства като висок товароносимост, устойчивост на триене, висока якост, удобно за вграждане на тел и водопроводен тръбопровод, корозия устойчивост, деформация, без разцепване и т.н., което е много подходящо за полетата, включително подовата плоча на допълнителния най-висок етаж, фабрика, работилница, склад и др.

2. Система за вътрешно разделяне

Сандвич панели с отлична огнеустойчивост, най-добра висяща сила, звукоизолация, топлоизолация, водоустойчивост, лесна инсталация и подобни характеристики, сглобяемите панели с панели са широко приложими към специалните позиции като преградни стени от висок и мегаполис сгради.

3. Система на покрива

Сандвич панели с готови конструкции не само решава проблема с изтичането на покриви, но и има предимства като топлоизолация, чиста повърхност на фугата, висока устойчивост на температури и др. Характеристиките на лекото тегло и висока якост намаляват използването на колоната на покрива, намаляват потреблението на материали, подобряването на сигурността, лекото време за изграждане, което води до високото си интегрирано съотношение между производителност и цена.


Предимства на сглобяемите панели със стенни панели

1.Топлоизолация: Сглобяемите панели със стенни панели могат да регулират вътрешната температура в постоянен диапазон.

2. Водоустойчивост: Експериментът доказва, че водният басейн може да се произвежда от панели със санитарно покритие, без да се поглъща никаква вода и да няма изтичане след една година.

3. Звукова изолация: Вътрешността на сглобяемите материали от стенни панели е с добра звукоизолация и звукопоглъщаща функция.

4. Лесен за инсталиране: Сглобяеми панели с панели са много да се нарязва и инсталира, не е необходимо да се овладеят сложни техники, а използването на нашия инсталационен материал е лесно да се изгради къща.

5. Лабораторно спестяване на разходи: Тъй като сглобяемите панели са лесни и бързи за изграждане, трудът може да бъде съкратен в същото работно време.


ЧЗВ

1.Какво е MOQ на пробния ред?

Нашето MOQ е 20'ft

2.Какви условия на плащане приемате?

T / T, L / C и др. са на разположение за нас

3. Можем ли да посетим вашата фабрика?

Разбира се, добре дошли по всяко време, виждайки, че вярваме.

4.Ние сте производител или търговец?

Фабрика + търговия (основно фабрика, в същото време, ние работим други свързани продукти.Hot Tags: сглобяеми сандвич панели, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

You Might Also Like