Модулни панели за външна стена

Модулни външни панели за стена Модулните панели за външна стена се състоят от външни панели и вътрешно запълване на сърцевината, за да се формира неносеща лека сложна стенна панела. Външните панели от двете страни са 5мм калциево-силикатна дъска, а средната сърцевина е пълна с полистирол ...
Чат сега

Информация за продукта

Модулни панели за външна стена

Модулните панели за външна стена се състоят от външни панели и вътрешно запълване на сърцевината, за да образуват ненатоварен лек панел от композитен стенд. Външните панели от двете страни са 5 мм калциево-силикатна плоскост, а средната сърцевина е изпълнена с полистиролови перли, полистиролови зърна и цимент. Модулните панели за външна стена имат много предимства в сравнение с други продукти. Отбележете икономическите ползи, намалете себестойността на продукта. Модулните панели за външни стени могат да оптимизират структурите на лъча, да коригират разположението на сградата и да подобрят ефективността на приложенията. Модулните панели за външни стени имат следните икономически предимства: икономия на живот, бърза конструкция, ниска цена на труда и 70% от панела могат да бъдат рециклирани. И теглото за дебелина 75 мм е около 60 кг / м2, гъвкавостта за оптимизиране на структурата на лъча-колона, подобрява икономическата ефективност, подобрява разумното оформление на помещението. Тази производствена технология и приложение са реформата на материала за стени и нов пробив в нашата компания.


описание

Повърхност: Фолио подсилена калциева силиконова дъска или циментова калциева дъска

Core: цимент, EPS, пясък и летлива пепел.


Спецификация:

спецификация

Приложение

2,270 * 610 * 60мм

2,440 * 610 * 60мм

покрив

2,270 * 610 * 75 mm

2,440 * 610 * 75 mm

покрив

2,270 * 610 * 90mm

2,440 * 610 * 90mm

Вътрешна стена

2,270 * 610 * 100 мм

2,440 * 610 * 100 мм

Вътрешна стена

2,270 * 610 * 120 mm

2,440 * 610 * 120 mm

Външна стена / Етаж

2,270 * 610 * 150 mm

2,440 * 610 * 150 mm

Външна стена


Характеристика

1.Модуларни външни стени панели са леки и енергоспестяващи. Теглото е една шеста от традиционните тухли, а сърцевинният материал е EPS полистирол зърно, което има добра функция за запазване на топлината, може да намали цената на електрическото. Това е най-добрият избор за пестене на енергия.

2. Модулни панели за външна стена са екологични и зелени материали.Всички материали нямат замърсяване в продуктите, няма отпадъци в инсталацията.

3. Модулни външни стени панели са водоустойчиви, тестът показва, че правят контейнер за вода със стенен панел и запълват водата.

4.Модуларни външни стени панели имат добра звукоизолация и удароустойчивост, може да намали най-малко 42dB.


Приложение

1.етаж

С отличното представяне на антистатичното електричество, съпротивление на триене, висока якост,

подходящ за вграждане на тел и водопровода, устойчивост на корозия, без деформация,

без разделяне и т.н., Модулни панели за външна стена могат да бъдат творчески използвани за пода.

2.Roof

Модулните панели за външни стени могат не само да решат проблема с изтичането на покриви,

но също така има предимствата на леката, чиста повърхност на фугата, висока устойчивост на температури и др.

3.Wall дял

Твърдата и здрава, висока здравина на свързване, огнеупорната и топлоизолацията, могат да се поддържат на закрито

температура при постоянно температурно ниво, модулните панели за външна стена се прилагат широко в различни сглобяеми къщи, ниски сгради, апартаменти, вили и градска къща и др.


информация за компанията

Xiamen ZhongJingtai строителни материали Ко ООД, цялостна предприятие, е специализирана в разработването и производството на модулни панели външна стена. Разположен в красивия град Ксиамен, ZJT разполага с модерна работна среда и производствена база. Фабриката се намира в Quanzhou и годишният производствен капацитет е повече от двеста милиона квадратни метра.Hot Tags: модулни панели за външни стени, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

You Might Also Like