Панели за пяна за пяна

Панели за пяна за пяна с пяна Панелите за пяна за пяна са изградени от външни панели и вътрешно запълване на ядрото, за да образуват ненатоварен сложен панел с лек панел. И Пяната пяна Сандвич панели имат много предимства в сравнение с други products.Highlight на икономическите ...
Чат сега

Информация за продукта

Панели за пяна за пяна

Панелите за пяна с пяна от пяна се състоят от външни панели и вътрешно пълнене на сърцевината, за да образуват ненатоварен сложен панел с лек панел. И пяната пяна Сандвич панели имат много предимства в сравнение с други products.Highlight икономическите ползи, намаляване на разходите за продукта. Панелът за сандвич с пяна може да оптимизира структурите на лъча, да коригира разположението на сградата и да подобри производителността на приложенията. И панелите за сандвич ZJT имат следните икономически предимства: спестяване на жизнено пространство, бърза и лесна конструкция, ниски разходи за труд и 70% панел могат да бъдат рециклирани. Те не съдържат никакви вредни материали като формалдехид и др.От икономическа гледна точка, ZJT Foam Sandwich Building Panels намалява 30 тона тегло в сравнение с традиционните тухли на всеки 100 квадратни метра площ на сградата.И всеки 100 квадратни метра сградата би могла да спести жизнено пространство около 4.26% чрез използване на панели за строителни плочи ZJT Foam Sandwich. Отвъд това, панелите ZJT Foam Sandwich Building могат да намалят разходите за труд, транспортиране и строителство.


спецификация

спецификация

Приложение

2,270 * 610 * 60мм

2,440 * 610 * 60мм

покрив

2,270 * 610 * 75 mm

2,440 * 610 * 75 mm

покрив

2,270 * 610 * 90mm

2,440 * 610 * 90mm

Вътрешна стена

2,270 * 610 * 100 мм

2,440 * 610 * 100 мм

Вътрешна стена

2,270 * 610 * 120 mm

2,440 * 610 * 120 mm

Външна стена / Етаж

2,270 * 610 * 150 mm

2,440 * 610 * 150 mm

Външна стена


Характеристика

1.Strong и трайни, ZJT пяна Сандвич панели сграда единична висяща сила е 100kg и използването му живот е най-малко 70years.

2.Fast инсталация.ZJT пяна Сандвич панели за строителството не се нуждаят от магистър изящни технологии, той инсталация скорост е 15 квадратни метра на човек на ден, което е ефективно.

3.Технически изолация и съхранение.ZJT пяна Сандвич панели могат да настроят вътрешната температура в постоянен диапазон.

4.Fireproof.Both лице на страните с 5 мм калциево-силициеви пожар свиня грях, като по този начин ZJT сандвич панел може да бъде срещу висока температура най-малко 3 часа.


Приложение

1.Настилката на пода

ZJT Пяната за пяна за пяна ZJT има изключителни предимства като силна носеща способност, устойчивост на триене, удобна за вграждане на тел и водопровод и т.н., което е много подходящо за полетата, включително подовата плоча на допълнителния най-горния етаж.

2. Заявление за вътрешно разделяне

Панелите за пяна за пяна са широко приложими към специалните позиции като преградни стени на високи и мега-високи сгради.


3. Приложение за помпа / пожар / Приложение за разделяне на оборудването

ZJT Пясъчните панели за пяна са с леки, лесни за рязане, сухи и лесни за монтаж инсталации. Това е най-подходящият панел за стена за кладенец, пожарна клапа, разпределение на оборудването и стена за разделяне на помещения.


ЧЗВ

1. Какви са вашите условия за плащане?

Обикновено приемаме 30% T / T предварително, 70% след доставката.

Или неотменимо L / C

2. Какъв е пристанището за доставка?

Пристанище Ксиямен

3. Можете ли да предложите някаква проба?

Радваме се, че предлагаме безплатни проби

4. Как опаковате продуктите си?

Безплатно опаковане, нормален палет + опаковъчен пояс;

Стандартно износване опаковка, добра палет + перла вълна + ъгъл защитна хартия + опаковка, колан + пластмаса тънък филм.Hot Tags: пяна сандвич панели строителство, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също