Пожар с номинална дебелина на панела

Материал Описание Лице: Калциев силикатен борд Основни материали: Fiber Cement + EPS Полистирол пяна + Sand_wood влакна Спецификация Основни характеристики: 1. Леки: Разделителната дъска приема много видове органични материали и добавката съвпада със смес от каша, а след това използва висока технология за ...
Чат сега

Информация за продуктаОписание на материала  
Лице: Калциев силикатен съвет
 
Основни материали: Fiber Cement + EPS Полистиролна пяна + пясъчно-дървесно влакно


суровини от циментови сандвич панели

спецификация

Дължина х Ширина х Дебелина Тегло (кг / m2) Опаковка (бройка / на 20'GP)
2270/2440 х 610 х 60 mm 45-48 315pcs / 436кв м
2270/2440 х 610 х седемдесет и пет милиметра 50-53 252pcs / 349кв. м.
2270/2440 х 610 х 90 милиметра 55-58 207pcs / 287 m2
2270/2440 х 610 х 100 mm 60-65 189pcs / 262 кв. М
2270/2440 х 610 х 120 mm 65-70 153pcs / m2
2270/2440 х 610 х 150милиметра 80-90 126pcs / m2


Основна производителност:

1. Леки: Разделителната дъска приема много видове органични материали и смесва смес в смес от каша, а след това използва хай-тек за внос на въздушни мехурчета в сместа, образувайки многократен консорциум с микропук, така че продуктът е по-лек от дърво, може да плува по повърхността на водата.


2. Огнеупорна: Един от основните суровини е пожарогасител, той може да отделя кислорода и да предотвратява горенето. Негорене, силна пожароустойчива и топлоизолация, граница на огнеупорност на стената 90мм над 3 часа, пожароустойчивостта на сградата може да достигне ниво А.


3. Звукоизолация: Въздушният слой е най-добрият звукоизолационен материал. Структурата на нашата дъска съдържа един отвор, двойни дупки и три отвора. Също така се добавят затворени мехурчета в суровината. Нейната порьозност може да абсорбира звуковата вълна, след което звуковата вълна може да консумира звука. Ето защо, на борда има функция на звукопоглъщане и звукоизолация.成分 + 优点


Основно използване:

А. Преграда, коридори, въздуховод, кладенец за тръбопроводи в конструкция с високи рамкови конструкции и сгради с конструкция за срязване на рамката

Б. Разделяне на сгради с обща гражданска и стоманена конструкция

В. Стенни панели, изолационни стени, первази и т.н.

Г. Всеки интервал в голямата сграда

Д. Стена на звукоизолация в помещението KTV и киното

Е. Огнеустойчива преграда, мазилка, влагоустойчива стена

G. Възстановяване на фасадата на старата сграда, вътрешно разстояние на стените, кухненски и тоалетни прегради и др


стенен панел тестОсновна производителност:

1. Леки: Разделителната дъска приема много видове органични материали и смесва смес в смес от каша, а след това използва хай-тек за внос на въздушни мехурчета в сместа, образувайки многократен консорциум с микропук, така че продуктът е по-лек от дърво, може да плува по повърхността на водата.

 

2. Огнеупорна: Един от основните суровини е пожарогасител, той може да отделя кислорода и да предотвратява горенето. Негорене, силна пожароустойчива и топлоизолация, граница на огнеупорност на стената 90мм над 3 часа, пожароустойчивостта на сградата може да достигне ниво А.

 

3. Звукоизолация : Въздушният слой е най-добрият звукоизолационен материал. Структурата на нашата дъска съдържа един отвор, двойни дупки и три отвора. Също така се добавят затворени мехурчета в суровината. Нейната порьозност може да абсорбира звуковата вълна, след което звуковата вълна може да консумира звука. Ето защо, на борда има функция на звукопоглъщане и звукоизолация.

4. Бърз монтаж : В сравнение с традиционната малка мокра конструкция, големите части на инсталацията могат да увеличат ефективността на работа повече от 10 пъти.

5. Проста структура, удобно украшение: Бъдете изрязани безсмислено, добър прах за задържане на ноктите (директно задвижете ноктите или използвайте пневматичен пирон, за да фиксирате материалите за декорация).

 

6. Запазване на топлината : Топлопроводимостта (W / mK) на най-често използваните строителни материали е отделно около: плоча от каменна вата 0.05, полистиролна плоскост 0.41, газобетонен блок 0.19, два реда бетонен блок 0.68. GM бордът е 0.034, който има най-ниска топлопроводимост. Самият той е високопроизводителен, неорганичен материал за съхранение на топлина, с висока степен на спестяване, това е най-добрият материал за стена за икономия на енергия.

 

7. Сгъстяване, огъване и въздействие : Добавете милиони алкалоустойчиви антикорозионни къси влакна в дъската, пулпа и коагулацията на влакната след втвърдяване могат да образуват силно свързващо напрежение, той има функция на усилване, допълнително повишава якостта на опън и еластичност.

 

8. Устойчивост на земетресението : Платката е гъвкава връзка, която изгражда компоненти в асеизмичен дизайн, нито твърдостта, нито сеизмичният капацитет се сключват. Под действието на сеизма, благодарение на използването на U-образна стоманена скоба за свързване между заобикалящите стени и обективната стена, и заздравена от кръстосани пирони между всеки два панела, се гарантира, че точките на свързване на платката се въртят и пластичността на панела, за да се гарантира стената може да се адаптира преминаване между основната структура слой в различни посоки, основната структура деформация може да отговаря на стандарта на земетресение укрепление интензивност.

9. Анти - приливна вода : Нашите продукти добавят специален материал, изобретен от нашата компания, което прави нашите продукти, различни от други газирани стени материали, тя не получава влажна или плесен в мокри условия. Използването на модифицирани примеси, което прави основната кристална фаза на нашия материал от кристална фаза до тип гел, намалява активирането на субстрата чрез контакт с водно ецване, като по този начин забавя разлагането на материала, за да се гарантира, че не се разширява и не се деформира от вода ерозия.

 

10. Монтаж на тръбопровода : Водните и проводниковите тръби могат да бъдат монтирани директно от плочата, проникваща чрез частично отворена дупка, намаляване на разходите за труд за отворено гнездо, намаляване на пукнатините и повреда на панелите.

 

11. Транспорт на дълги разстояния : Всяко полуремарке може да носи повече от 700㎡, не е превишено, не е високо и ефикасно. В момента това е най-ниската цена на транспортирането и разтоварването на стенни материали на пазараконтакт

Добави: Сграда-2A-D Lianchang Сграда No6-8 Huli Avenue, Huli област Xiamen Fujian China
Tex: + 86-592-5216902 Факс: + 86-592-5216317
Мобилен / Whatsapp / Wechat: +8618559217326
E-mail: zoe@zhongjingtai.com Skype: cqannyzeng

Hot Tags: пожаробезопасен100мм дебел панел за прегради, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също