Бърза инсталация Сандвич панел сглобяема къща

Приложение Future ZJT панел може напълно да замени глинените тухли, аерирани блокове и други строителни материали в своите предимства на: Леко тегло, висока якост, Висока степен на огнеустойчивост, Отлични характеристики при звукоизолация, Топлинна консервация и изолация, Напъване и стик, ,
Чат сега

Информация за продукта

Бъдеще на приложението

Панелът ZJT може напълно да замени глинените тухли, аерираните блокове и други строителни материали в своите предимства на:

Леко тегло, висока якост,

Висока степен на огнеустойчивост,

Изключителни резултати при звукоизолация,

Опазване на топлината и изолация,

Способност за пикиране и прилепване,

Водоустойчиво и влагоустойчиво,

По-използваемо пространство,

Лесен монтаж, кратка продължителност на строителството,

Екологично чист, много малко отпадъци.

eps цимент сандвич стенен панел

Структура на панела

панел с твърдо ядро (SPB) е направен от EPS циментова смес;

Докато композитният сандвич панел (FPB) използва EPS циментово съединение като сърцевина, калциевите силикатни плоскости като лица от двете страни.

И подсилен панел (CPB) с акустични материали или стоманена решетка / бар като вграден слой за специални изисквания.

201901031647066849002


Приложение

А) Външна стена

Твърди и твърди, висока якост на свързване, огнеупорна и топлоизолация, могат да поддържат вътрешна температура на постоянно ниво на температурата, широко приложена към различни сглобяеми къщи, ниски сгради, апартаменти, вили и градски къщи и др.


Б) Вътрешна преградна стена

Звукоизолация, водоустойчив, удобен за вграждане на проводници и вградена водопроводна тръба, лесен за оформяне на стена, а освен това може да увеличи площта. Широко използван за офиси, спални, апартаменти, хотели и др.


В) Етаж

С отлично представяне на антистатично електричество, устойчивост на триене, висока якост, удобно за вграждане на проводник и водопроводна тръба, устойчивост на корозия, без деформация, без разделяне и т.н., този панел може да се използва творчески за пода.


Г) Покрив

Този сандвич панел не само може да реши проблема на покрива, но също има предимствата на леки, чиста повърхност, висока температура и др.

нанасяне на стенни панели с циментова замазка epsЧЗВ


В: Какви са недостатъците на сандвич панела?

A: Нашият панел е неносещ стенен панел, така че когато се строят няколко етажа или високи сгради, трябва да се комбинират със стоманена конструкция или бетонова конструкция.В: Когато времето минава. дали панелът би могъл да повреди поради изменението на климата и дали може да бъде увредено от насекоми?

О: Нашият панел няма да бъде повреден поради изменението на климата, а също и няма да бъде увреден от насекоми. Но за повече от 2 етажа или високи сгради, този панел трябва да се комбинират със стоманени конструкции или бетонни конструкции. А продължителността на живота е около 50 ~ 70 години.В: Как бихте гарантирали качеството на вашите продукти и бихте искали да знаете дали е налична гаранция за продуктите, които поръчваме?

О: Физическото имущество на този панел няма да се променя с времето, което обикновено минава, може да се повреди по време на транспорт или неправилно използване или причинени от човека повреди.В: Каква е вашата препоръка за използване (за какъв тип конструкция всеки панел може да се използва в съответствие с дебелината)?

A: Покрив: панел 60 мм

Вътрешна стена: 60mm 75mm, 90mm, 100mm

Външна стена: 100mm, 120mm, 150mm и т.н.

(Забележки: Само за справка. При различни изисквания на клиента, различна практика.)Q: Каква е дебелината на калциевата силикатна плоскост независимо?

A: Дебелина на лицевата дъска (калциева силиконова дъска или плоскост от фиброцимент) е около 5 mm.

контакт

Hot Tags: бърз монтаж сандвич панел сглобяема къща, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също