Строителство Сандвич Циментови панел Сглобяема къща

Какво е EPS цимент борда? EPS цимент съвет също знаят като лек панел за преграда, с влакнесто-циментова плоскост като панел, с EPS, лек Портланд цимент, разширен перлит и разнообразие от леки агрегати като основни материали, това е твърда лека стена, разработена и произведена за .. ,
Чат сега

Информация за продукта

Какво е EPS цимент борда?

EPS циментова плоскост също е известна като лек панел за прегради, с плоскост от фиброцимент като панел, с EPS, лек Портланд цимент, разширен перлит и разнообразие от леки агрегати като основни материали, това е солидна лека стена, разработена и произведена за вътрешното пространство , Тип къща и структура на модерна височина сграда и екологично жилище.Нейното раждане показва, че материалът на стената неизбежно ще замени традиционния блок, а новата й архитектурна идея и отличното изпълнение отговарят на изискванията на съвременната архитектурна среда.


eps сандвич панел


спецификация

基数


Характеристики на продукта

1.Висока якост - Стоманените телени ферми, свързващи заварената телена мрежа по цялата дължина на панела, образуват непрекъснато подсилена конфигурация, показваща структурна якост.


2. Лесно инсталиране - Лесно е да се инсталират или вграждат комунални тръби.


3 Спестяване на площ - Увеличава използваемата площ, тъй като не е необходима мазилка. ZJT се предлага в дебелина 60 мм, 75 мм, 90 мм, 100 мм, 120 мм и 150 мм, за да отговаря на нуждите ви.


Въвеждане на EPS

За компанията-ZJT

ZJT има много опит в производството и инсталациите, и ние сме направили много проекти за вътрешни и отвъдморски страни. Ние сме горди да предоставим услуги за зелена стена, обхващащи проектиране, вземане на проби, тестване, производство, контрол на качеството, инспекция и логистично обслужване на компании, които се нуждаят от надеждна доставка на гъвкави стенни плочки, EPS панели и сандвич панели производствена линия от Китай.


panel3EPS-сандвич-панел-молба-300x213А-ПАНЕЛ

Опаковка на продукта

1. Свободно опаковане, нормален палет + опаковъчен колан.


2. Стандартни експортни опаковки, добър палет + перлена вълна + ъглова защитна хартия + опаковъчен колан + пластмасов тънък филм.


2440 панел


packing1


Информация за контакт:

Чанси Лан

Ксиамен Zhongjingtai строителни материали Ко ООД

Раздел 2A, сграда Lianchang, област 6-8Huli, Xiamen, Китай.

Тел: + 86-592-5216902?

Факс: + 86-592-5216319?

Whatsapp (WeChat): + 8618649946842

Facebook (Skype): chancy lan


Hot Tags: строителство сандвич циментови панел панелни къща, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също