Конструиране на огнеупорен сандвич панелен материал

Наименование на продукта: EPS Сендвич панел Сграда Материал на панел Характеристика: Устойчив на удари, Анти-земетресение Сила на изчакване:> 1000N Площ на повърхността: 70-110kg / m2
Чат сега

Информация за продукта

Описание: Какво представлява сандвич панелът?

EPS цимент сандвич калциев силикат лек тегло стена панел, който използва калциев силикат борда като двете страни повърхност панел, експандиран полистирол, ceramsite, цимент и други добавки като пълнеж материали вътре.като следва, можете да намерите на нормалните спецификации и изпълнение:

Име на продукта на едро цена бетон сандвич стена панел
Двойна повърхностна дъска Дебелина на калциево-силикатна дъска 5.0мм; Циментова плоча, подсилена с влакна
сърцевина

(100% без азбест) EPS мъниста, Патентована добавка Портланд цимент, пясък

Метод за свързване на панела Тип на езика и жлеба

Спецификация:

(Дължина * Ширина * Дебелина)

2270/2440 mm * 610 милиметра * 60mm


2270/2440 mm * 75 mm * 610 милиметра


2270/2440 mm * 90 mm * 610 милиметра


2270/2440 mm * 610 милиметра * 100 мм


2270/2440 mm * 610 милиметра * сто и двадесет mm


2270/2440 mm * 610 милиметра * 150мм

Сертификати SGS TUV

EPS-панел с размер size 副本

Предимства на циментовия сандвич панел:

1). Екологичен зелен материал

2). Запазване на зоната, Лесна инсталация

3). Топлоизолация и съхранение

4). Силен и издръжлив, 60-70 години живот.

5) .Изолационна изолация, огнеупорна, устойчива на отмора

优势 3


优势 4

Процесът на инсталиране е както следва:

1.Регулиране, уреждане на основната линия на позицията на инсталацията според дебелината на стенния панел.След това поставете панелите в коригираното положение.

2.Покриване на стенен панел, Използвайки професионален размер на инсталацията, в съответствие с пропорцията добавете вода, за да се превърне в пулпурно състояние, като използвате четка за вода, мокра за плоскостта на вафленото острие, след нанасяне в жлеба на плота, фугата на пода и стената , свързване на пода и колона с лъч.

3.Полагане на циментова замазка. Преди да закрепите панела на стената, първо почистете праха и след това замажете циментовата мазилка във вдлъбнатината и фугите.

4.Фиксиране на стенни панели. Преди фиксиране на стенния панел, първо почистете праха и след това поставете циментовата мазилка във вдлъбнатината и фугите.

5.Калибриране. След довършване, фиксирайте панела на стената, използвайки лоста за калибриране на правилната позиция.

6. Настройки.След калибриране, залепване на две стоманени пръти към панела на стената, за да се фиксират, с изключение на дървените клинове.

7.Изпълнение на фуги.След монтажа и настройката, почистване на разсипания разтвор и използване на стомана за запълване на фугите с дълбочина 4-5мм.

8.Полагането на циментовата мазилка. След инсталацията за една седмица, изваждане на дървените клинове и измазване на хоросан върху ставите.

9.Инсталиране на проводниците.Забранено е длето на слота от двете страни на една и съща позиция.Разстоянието трябва да бъде повече от 10 см между превключвателя и кутията и дължината на тръбопровода не може да бъде по-дълъг от 35см. слотът не може да надвишава 2/3 от дебелината на стенния панел.

10.Инсталиране на прозорците и вратите.Имаме много различни решения за инсталиране на прозорци и врати, които включват дървени врати, стъклени огнеупорни врати, алуминиеви врати и прозорци и др.

Всеки човек също може да кликне върху връзката в Yoube: https: //www.youtube.com/watch? V = rgAhBnnnFA0, по-подробно видео инсталация може да го провери

安装 过程

Това е начинът, по който се правят опаковките при износ.

1. Свободно опаковане, нормален палет + опаковъчен колан

2. Стандартни опаковки за износ, добър палет + перлена вълна + ъглова защитна хартия + опаковъчен камък + пластмасов тънък филм

packing1

За ZJT:

В тенденцията на нисковъглеродни и енергоспестяващи в страната и света, ZJT е на мисия за опазване на околната среда и активно насърчава развитието и популяризирането на зелени строителни материали. Съставът на материалите на ZJT енергоспестяващи стена панел стриктно изпълнява националните GB6566-2001 строителни материали Radionuclide ограничен стандарт, които принадлежат към основните на радиоактивни строителни материали и един вид на декоративни материали, 100% не съдържат вредни вещества в хората и в състояние на горене при висока температура, освобождаването на прекомерна част също може да се експлоатира в ефективен диапазон, така че да няма пряка заплаха за човека.

HTB16ZEeawDD8KJjy0Fdq6AjvXXaj_350x350.jpg

ЧЗВ:

Въпроси 1: Как да се монтират стените на лампата?

------ Можете да гледате инсталационното видео на нашия уебсайт или да изпратите запитване

адрес на уебсайта: www.zhongjingtai.com


Въпроси 2: Какво ще кажете за времето за доставка?

----- = Обикновено в рамките на 15 дни. Ако трябва да изпратите спешно, може да бъде кораб в рамките на 7 дни.

За голяма поръчка, с различно количество, ще обсъдим допълнително по електронната поща.

Hot Tags: Строителство Огнеупорен Сандвич Панел Материал, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също