Композитни изолирани панели

Въвеждане на композитни изолирани панели EPS (експандиран полистирен съвет) Композитните изолирани панели се състоят от външни панели и вътрешно пълнене на сърцевината, за да образуват вътрешна и външна сандвич пяна запълнени стенни панели Фабрика. Външните панели от двете страни са 5 мм калциев силикат ...
Чат сега

Информация за продукта

Въвеждане на композитни изолирани панели

EPS (експандиран полистирен борд) Композитните изолирани панели се състоят от външни панели и вътрешно пълнене на сърцевината, за да образуват вътрешна и външна фабрика за стенни облицовки от стенни панели. Екстериорните панели от двете страни са 5 мм калциево-силикатна плоскост, а средната сърцевина е изпълнена с полистиролови зърна и цимент или керамицин, полистиролови мъниста и цимент.


Спецификация на композитни изолирани панели

Вещ

Параметър Индекс Спецификации

60mm

75 mm

90мм

100mm

120 милиметра

150 милиметра

1

Капацитет / време за удар

≥5

≥5

≥5

≥5

≥5

≥5

2

Натоварване при повреда при накръгване / времена над теглото

≥3.0

≥3.0

≥3.0

≥3.0

≥5.0

≥5.0

3

Якост на натиск / Mpa

≥3.5

≥3.5

≥3.5

≥3.5

≥3.5

≥3.5

4

Коефициент на омекване

≥0.8

≥0.8

≥0.8

≥0.8

≥0.8

≥0.8

5

Плътност на повърхността (кг / м2)

≤70

≤70

≤90

≤90

≤110

≤110

6

Влажност (%)

≤10

≤10

≤10

≤10

≤8

≤8

7

Стойност на свиване (mm / m)

≤0.5

≤0.5

≤0.5

≤0.5

≤0.5

≤0.5

8

Висока сила (N)

≥1000

≥1000

≥1000

≥1000

≥1000

≥1000

9

Капацитет на звукоизолация във въздуха (dB)

≥35

≥35

≥40

≥40

≥45

≥50

10

Пожарна издръжливост (h)

≥1.5

≥1.5

≥2.5

≥2.5

≥3.0

≥4.5

11

Коефициент на топлопреминаване (w / m².k)

≤2.0

≤2.0

≤2.0

≤2.0

≤2.0

≤2.0

12

Вътрешен радиационен индекс

≤1

≤1

≤1

≤1

≤1

≤1

13

Индекс на външната радиация

≤1

≤1

≤1

≤1

≤1

≤1

14

Съпротивление на замръзване (няма видими пукнатини и повърхност без промяна)

_

_

не трябва да показват видими пукнатини и повърхности без промяна

15

Горивните свойства (A1 или A2)

_

_

A1 или A2


Предимства на композитните изолирани панели

1.Топлоизолация: Регулирайте вътрешната температура в постоянен диапазон.

2.FireProof: Каменобетон от 4,5 мм е огнеупорен, Композитните изолирани панели могат да бъдат срещу висока температура за 4 часа.

3.Звучна изолация: Вътрешността на материала с композитни изолирани панели (EPS полистирен зърно) е с добра звукоизолация и звукопоглъщаща функция.

4. Лесно да инсталирате: Използвайки нашата инсталация Композитен изолиран панел материал (PU пяна и цимент лепило) е лесно да се изгради къща.

Композитни изолирани панели1.jpg


Приложение на композитни изолирани панели

EPS композитните изолирани панели могат да се използват широко в индустриалните и граждански сгради, като училище, банка, офис, болница, хотел, работилница, апартамент, фабрика, казино, модулна къща, преносимо жилище, зала за забавления, щанд, будка,


Опаковане на композитни изолирани панели

Опаковка → Свободно опаковане, нормален палет + опаковъчен колан → Стандартно експортиране на опаковката, добра палет + перлена вата + ъглова защитна хартия + опаковъчен колан + тънък пластмасов филм → Натоварване: Обикновено 18 палети на 20 'контейнер или според изискванията на клиента

Композитни изолирани панели2.jpg


За ZJT

Xiamen ZhongJingtai Building Materials Ко ООД е професионална компания за високотехнологични научноизследователска и развойна дейност, специализирана в производството на нови енергоспестяващи материали за стени - композитни изолирани панели, разработване на машини и оборудване, производство на технологии и популяризиране на продуктови приложения. Ние се фокусираме върху преследването на екологичните и енергоспестяващи съвременни материали за стени и също така положително отговаряме на националната политика за реформиране на стени. Разработихме успешно комбинирани изолирани панели, които отговарят на енергоспестяващите нужди на съвременната архитектура. В допълнение, ние може да произвежда повече от 2 милиона квадратни метра от различни стени материали годишно. Качеството на първо място, честността и печелившото сътрудничество са нашите управленски идеи.

Нашата компания, разчитайки на модерно оборудване, първокласна технология, отлично качество, силна производителност, благоприятна система за обслужване на клиенти, е създала добър имидж на пазара и е широко признат от много други страни. Ако се прилага на вашите сгради, тя ще подобри ефективността на вашата работа, ще ви насърчи работната среда, ще спести време за работа, ще спести жизнено пространство и ще бъде удобна за по-късна поддръжка. Отпреди 3 години сме участвали в търговските изложения в страната и чужбина и по-голямо сътрудничество с чуждестранни клиенти.

Композитни изолирани панели3.jpg


ЧЗВ

1.Какво е композитен изолиран панел борда?

A: Те са един вид композиционно солиден панел, състоящ се от полистиренова гранула, лек портланд цимент, разнообразие от добавки и ядрото на лек агрегатно бетонно тяло, базирано на пластмасова дъска с леки влакна от средна плътност.

2. Какво е предимството на композитните изолирани панели?

О: Намаляване на общите разходи, подобряване на икономическата полза; Увеличаване на практическата площ и практическото съотношение на сградата; Значително подобряване на възможностите на сградата срещу земетресения, пожари и др.

3.Те са тежки за сградата?

A: Не. Обемното тегло е само 750-800 кг / м3


Hot Tags: композитни изолирани панели, доставчици, производители, фабрика, цена

Запитване

Може да харесаш също